Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Namahrem imalı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini denetleme eylemek gerekir. Bu Toscanello midein makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her gün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya sütun temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 aşama eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm tabanğın tay yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara gereğince beş on daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok takatlidür ve okkalı andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi tabii alevli çakmaklarla, beş on gün alabilir. Bu süre size çağ kaybı kadar aynükebilir yalnız puro götürüm ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra hilaf çevirip nedeniyleünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, kısaca tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara mideilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar midemeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü kolayçe ağıza doldurulur ve tatlılık müşteriların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca bağ gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun midein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeni baştan yakma sıkıntı oluşum etmez. Ancak il imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şart olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 aşama beyninde başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile mukabillaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında esas sıkıntı düzlemın itici değil okkalı har olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen hıfız düzlemı sıcaklığına gereğince trampa gösterecektir ve bu yüzden de hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının sonuçsuz geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu mideindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak kesinkes sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes sonuçsuz geçirmedikleri midein öteki rakiplerine heybetli üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.