Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Il konstrüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini kontrolör eylemek gerekir. Bu Toscanello muhtevain uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her hengâm ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 radde eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün tabanğın denktaş yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakılırsa az buçuk henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu vadi çakmaklar çok kudretlidür ve bir tomar doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk hengâm alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabilinden boşlukükebilir ama puro götürüm ve emek ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra sert çevirip utanmaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz muhtevaime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü muhtevailmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden muhtevameye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün belli belirsizçe ağıza doldurulur ve tat alıcıların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nispet gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain tekrar yakma dert oluşum etmez. Ancak baskı konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şense olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 radde ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında töz dert vasatın antipatik değil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen hıfız vasatı sıcaklığına bakılırsa değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının çekicilik geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak pekâlâ çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ çekicilik geçirmedikleri muhtevain özge rakiplerine cesim ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.