Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğermeslekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Sahiplik özümlemeı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello ciğerin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dakika evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya kazık dokunma etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma mesleklemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 perese eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara göre biraz elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok zorludür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi tabii alevli çakmaklarla, biraz dakika alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kadar çekmeceükebilir fakat puro dayanç ve emek icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonra pahal çevirip suratünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma mesleklemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz ciğerime hazır. Evet evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak ciğerilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar ciğermeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün yumuşakçe ağıza doldurulur ve zevk kameraların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin gene yakma dava oluşum etmez. Ancak sahiplik özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şarka olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 perese beyninde evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile alınlaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında cins dava zeminın dargın değil lüks har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet saklama zeminı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden de saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının sonuçsuz geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak muhakkak sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak sonuçsuz geçirmedikleri ciğerin diğer rakiplerine balaban nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.