Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Namahrem inşaı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini arama geçirmek gerekir. Bu Toscanello sinein uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her hengâm evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken flama puroya dikme ilişki etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma teamüllemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 merhale eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün ayağın denktaş yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara gereğince azıcık elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu stil çakmaklar çok kadirdür ve çokça benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma teamüllemi tabii alevli çakmaklarla, azıcık hengâm alabilir. Bu müddet size zaman kaybı üzere dideükebilir lakin puro dayanç ve say icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında huysuz çevirip dulukünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma teamüllemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, doğrusu bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz sineime anık. Pekâlâ evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara sineilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar keskinlaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün yavaşçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca taalluk gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein gene yakma sıkıntı örgütleme etmez. Ancak oba inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şart olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 merhale ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile karşıtlaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında soy sıkıntı vasatın itici değil çokça hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet muhafaza vasatı sıcaklığına gereğince takas gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir çevre geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının çevre geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak kesinlikle çevre geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle çevre geçirmedikleri sinein öbür rakiplerine yüce üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.